ПАЛАНЧАНИН ДУШАН МАРКОВИЋ ФУДБАЛСКУ КАРИЈЕРУ НАСТАВЉА У МОЛДАВИЈИ

Иако је почетком године деловало да ће Радов голман Душан Марковић наставити каријеру у Грчкој, његов нови клуб је молдавски Шериф.
Паланчанин Марковић је на крају првог дела сезоне раскинуо уговор са Радом и био је у преговорима са Ларисом. Међутим, до сарадње није дошло па је као слободан играч потписао уговор са најтрофејнијим молдавским клубом.
Он ће на голу Шерифа заменити хрватског чувара мреже Звонимира Микулића који је био први голман и у бесплатном трансферу се почетком године преселио у Левски из Софије.
Марковић је почео актуелну сезону као први голман Рада, али се потом преселио на клупу после доласка Дамира Kахримана. Претходне две сезоне је био стандардан на голу Грађевинара. У Шерифу га вероватно чека место у стартној постави и титула првака Молдавије јер тим из Тираспоља суверено гази ка новом трофеју државног првака. Поред њега, молдавски клуб је довео афричког нападача Ендраија Дагоа из Осијека, као и колумбијског штопера Данила Аболеду.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/palancanin-dusan-markovic-fudbalsku-karijeru-nastavlja-u-moldaviji/