ПАЛАНЧАНИН МИЛИНКОВИЋ СУДИЈА НА 4. МЕЂУНАРОДНОМ АТЛЕТСКОМ МИТИНГУ У БЕОГРАДУ

Атлетски савез Србије организује четврти Serbia Open Indoor Meeting, заказан за среду 20. фебруара од 17 часова у Атлетској дворани на Бањици. 

У атлетској дворани на Бањици, где се одржава  Serbia Open Indoor Meeting, и Смедеревска Паланка ће имати свог представника и то Ненада Милинковића, атлетског судију. Милинковић ће судити у дисциплини бацање кугле а ово му је трећи наступ на Serbia Open.

Сјајну увертиру за такмичење дала је Ивана Шпанововић, која ће бити главна звезда Сербиа Опен међународног атлетског митинга, пошто је славила на митингу у Бирмингему и тако направила одличну најаву за сјајну годину.

Ивана ће наступити у скоку удаљ, а у женској конкуренцији ће бити још четири дисциплине поред тога (60м, 60м/пр, 400м, 1500м). У мушкој конкуренцији ће се бити седам дисциплина (60м, 60м/пр, 400м, 1500м, скок удаљ, скок увис, бацање кугле).

Митинг ће служити и као генерална проба за Европско првенство у Глазгову, пошто се одржава пред истек пријавног рока за учешће на дворанском првенству у Шкотској.

За такмичење на Бањици влада велико интересовање и до сада је прелиминарно пријављено 120 такмичара и такмичарки из 12 европских земаља.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/palancanin-milinkovic-sudija-na-4-medjunarodnom-atletskom-mitingu-u-beogradu/