ПАЛАНЧАНКА МИЛИЦА ЈОВАНОВИЋ МЕЂУ ДИПЛОМИРАНИМ ЛЕКАРИМА КОЈИМА ЈЕ ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ УРУЧИО УГОВОРЕ О РАДУ

Шездесеторо најбољих студената медицинских факултета добило је уговоре о раду, које им је на свечаности у Палати „Србија“ уручио председник Србије Александар Вучић.  Посао су добили најуспешнији студенти медицинских факултета у Београду, Новом Саду, Нишу, Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици и Крагујевцу.

Један од најбољих студената је и наша паланчанка др Милица Јовановић која је изабрала да ради у Дому здравља у Смедеревској Паланци и којој је овом приликом председник Александар Вучић свечано уручио уговор о раду. Треба истаћи да је Милица одабрала да специјализира педијатрију тако да ћемо је виђати у Дечијем диспанзеру.

Председник је младим лекарима поручио да нико неће моћи да заустави јачање Србије, те да су они, у правом смислу те речи, они који треба да граде будућност земље.

„То не кажем зато што је политички лепо да се чује, већ зато што то стварно мислим“, рекао је председник на свечаности у Палати „Србија“.

Указао им је да је важно да раде, да се боре, труде и показују одговорност, као што су чинили и до сада.

„Наставите да радите онако како сте студирали“, посаветовао их је Вучић.

Др Ивана Ђурђевић Старовић, директор Дома здравља Смед Паланка и др Милица Јовановић

Председник Србије рекао је да ће плате запослених у здравству из године у годину бити веће, захваљујући бољој ситуацији у економији.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/palancanka-milica-jovanovic-medju-diplomiranim-lekarima-kojima-je-predsednik-vucic-urucio-ugovore-o-radu/