ПАЛАНКА БИЛА ДОМАЋИН ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА У РУКОМЕТУ М16

Паланка је минулог викенда била домаћин најбољим  рукометашима Србије рођеним 2001 године и млађим. Првенство Србије је одржано у спортској хали ОШ „Вук Караџић“ у организацији РСС док је технички организатор био РК Паланка уз подршку локалне самоуправе.

Првенство је свечано отворио Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка. Након завршетка такмичања коначни пласман екипа изгледа овако:

  1. МЕСТО
ВОЈВОДИНА
2. МЕСТО СТУДЕНТСКИ ГРАД
3. МЕСТО РУДАР
4. МЕСТО ЦРВЕНКА
5. МЕСТО ПАРТИЗАН
6. МЕСТО МЛАДОСТ ТСК
7. МЕСТО КИКИНДА GRINDEX
8. МЕСТО СЛОГА КВ
9. МЕСТО ШАМОТ 65
10. МЕСТО СМЕДЕРЕВО
11. МЕСТО МЛАДОСТ 2012
12. МЕСТО ЗАЈЕЧАР 1949

Након завршетка такмичења Далибор Ристић директор ТМК РСС се захвалио домаћинима на гостопримству и истакао „Захваљујемо се свим учесницима Првенства Србије за играче рођене 2001. и млађе на фер и коректном односу како играча, тако и представника клубова. Хвала и службеним лицима, која су максимално добро обавила поверену дужност.

Посебну захвалност упућујемо Општини Смедеревска Паланка, на челу са председником Николом Вученом и представницима техничког организатора, без чије помоћи, ово првенство не би било организовано на високом нивоу.“

За најкориснијег играча је проглашен Харис Џемаиловић из РК „Рудар“.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/palanka-bila-domacin-prvenstva-srbije-mladjih-kategorija-u-rukometu-m16/