ПАЛАНКА НАКОН ВИШЕГОДИШЊЕ НЕСТАШИЦЕ ВОДЕ ОВОГ ЛЕТА БЕЗ РЕСТРИКЦИЈА

Чак и они зли језици би морали  да примете и честитају на труду и ангажовању радника ЈКП Водовод да Паланка буде са уредним водоснабдевањем. То смо и дочекали овог лета  па тако нема оних уобичајених свакодневних објава са терминима искључења воде .

Тим поводом се огласио и председник општине Смедеревска Паланка Никола Вучен који се захвалио радницима и директору на овом успеху следећим речима:

„Велика захвалност радницима ЈKП Водовод који на челу са директором чине све да наш град има уредно водоснабдевање.
Тренутна ситуација у нашем Водоводу нам омогућава да овог лета после много година будемо без ноћних и дневних рестрикција воде.

Овог тренутка са наших изворишта добијамо 87 литара у секунди, што је за 37 литара више него прошле године у ово време. Са извориша Трновче добијамо 47 литара што укупно износи 134 литара у секунди.Средином августа крећемо у копање два нова бунара која ће обезбедити додатних 20 литара у секунди што нам је циљ, да Паланка до краја године има преко 100 литара са наших изворишта.“

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/palanka-nakon-visegodisnje-nestasice-vode-ovog-leta-bez-restrikcija/

2 comments

    • Lale on 22/07/2018 at 20:52

    Kisnih leta je bilo i kod Kenjavog ali vode nije bilo sem za njega i drustvo samo sto to nije bila voda nego nesto konkretnije.

    • Ja on 22/07/2018 at 01:04

    Zahvalite se kisnom letu.

Komentari su onemogućeni.