ПОЧЕЛА ПРИЈАВА ДЕЦЕ ЗА УПИС У ПРЕДШКОЛСКУ УСТАНОВУ „ЧИКА ЈОВА ЗМАЈ“

Пријава деце за упис у вртиће ПУ „Чика Јова Змај“ почиње данас, 15. марта и трајаће до 2. априла.

Од ове године се пријављују само деца која раније нису била корисници вртића ПУ „Чика Јова Змај“ као и  деца која ће од септембра бити предшколци, и желе да са целодневног боравка пређу на припремни предшколски програм.

Родитељи децу и ове године могу пријавити на два начина: електронским путем, преко портала еУправа и личним доласком у дирекцију ПУ „Чика Јова Змај“ сваког радног дана од 8 до 14 часова. На припремни предшколски програм пријављују се деца која су рођена од 1. марта 2015. до 1. марта 2016. године.
Од докумената је потребан само матични број детета и оба родитеља. У случају да се ради о самохраном родитељу, старатељу или хранитељу потребна је и фотокопија документа који то доказује.
Уколико се пријава обави после 2. априла, дете ће бити распоређено у вртић где има места.

Сви родитељи који су прошле године склопили Уговор са предшколском установом, не морају ове године поново да уписују своје дете, јер ће Уговор важити до тренутка када дете испишу или дете заврши са образовањем у вртићу.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/pocela-prijava-dece-za-upis-u-predskolsku-ustanovu-cika-jova-zmaj/