ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА ДРУГЕ СТРАНЕ ТРОТОАРА У УЛИЦИ СВЕТОГ САВЕ

Након краћег прекида у радовима, због лоших временских услова, радници Нискоградње су данас почели са радовима на реконструкције леве стране тротоара (гледано из правца улице Вука Караџића) улице Светог Саве.

Тренутно се ради на уклањању старих плоча и из тог разлога саобраћај је у прекиду у овом делу улице. Такође радници приводе крају и радове на десној страни тротоара, остало је још неколико квадрата а и трафика је враћена на своје место.

Након завршетка радова на тротоару почеће са радом и асфалтне базе тако да ће се и коловоз пресвући новим слојем асфалта.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/pocela-rekonstrukcija-druge-strane-trotoara-u-ulici-svetog-save/

6 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Драгић on 12/03/2018 at 00:05

  А промена цеви и довод гасификационе мреже, промена канализационе цеви, ако се то не уради, биће поново раскопавања улица, као у главној улици, биће само замазивање очи грађана пред избора!

  • ŠUMADINAC on 09/03/2018 at 19:01

  Gospodine Vučen, bilo bih isto dobro da se u donjem delu centra na setalistu isto obnove Trotoari jer su u vrlo losem stanju.

  • ŠUMADINAC on 09/03/2018 at 18:58

  To je veoma dobro ideja da se zabrani parkiranje u toj ulici pored i na trotoaru.

  • Хомер on 09/03/2018 at 12:48

  Могу само да похвалим изглед и функцију тротоара у овој улици, али:
  Сигуран сам да ће тзв несавесни возачи да искористе тротоаре, са обе стране, за паркирање аутомобила, а међу првима ће то бити неколико адвоката, који ту имају канцеларије.
  Захтевам од органа Општине(комуналне инспекције) и саобраћајне полиције да их у томе спречи.

  • Неки on 09/03/2018 at 12:39

  Ovi su za par meseci uradili štp ovi nisu za 15 godina

   • malapalan on 10/03/2018 at 11:51

   mucak su uradili. rade sad pred izbore a pare mi cusnuo vucic i to radi izbora. one pre su blokirali samo zato sto su iz druge stranke. ali naravno, to ne znaci da oni pre nisu lopovi i da nisu krali. isti su oni. i ovi kradu

Komentari su onemogućeni.