ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА ПУТА ОД ПРИДВОРИЦА ДО ПАЛАНКЕ

Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка обавештава грађане да су шпћели радови на још једној деоници пута у нашој општини.

Данас је отворено још једно градилиште на територији наше Општине. Од Придворица ка Паланци ради се комплетна рехабилитација регионалног пута у дужини од 3,5 км. Kомплетна рекострукција обухвата и нове тротоаре од Института за повртарство, Водовода, Стадиона па све до Цркве у Паланци – раскрсница са Француском и Главашевом. Овим пројектом је обухваћена и улица Олге Милошевић поред школе па све до Француске улице са тротоарима, дрворедима и сигнализацијом. Kомплетна вредност радова износи више од 80 милиона динара.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/pocela-rekonstrukcija-puta-od-pridvorica-do-palanke/

7 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Majka on 24/09/2019 at 08:13

  Hvala Bogu sto se to sredjuje. I divno je sto se sve sredjuje. Da deca imaju kuda u skolu. Da pesaci mogu normalno da se krecu !!!! Daske preko mosta da se rese. One su veliki problem. Leti se rasuse, zimi se polome, a deca idu u skolu. Valjalo bi neko trajnije resenje. Prelepo ce da bude. Hvala svima ko god da je !!!

   • Aca on 24/09/2019 at 10:41

   Šta se bre sredjuje??? Noge da se polome od kratera na trotoarima, u celom gradu ( čak i novi trotoar u Vuka Karadžića sav isečen i razrovan), automobili se raspadoše od kratera po ulicama!!! Nešto se radi samo tamo gde žive foteljaši iz opštine! I ti kažeš , sredjuje se! Samo krezubi sede po baštama kafića…..Bolje ćuti!

  • Aca on 23/09/2019 at 20:30

  A i mogao bi predsednik Vučen da da neku informaciju kada će početi da se radi put prema Rači koji je, malo je reći, u katastrofalnom stanju dugi niz godina!

   • Majka on 24/09/2019 at 08:07

   Ti brate mnogo gusis. Ti si kao Ciganka da ti neko prst a ti bi celu ruku. Stalno imas nesto protiv. Sto ne sretnws Kenu i kazes mu kako je pokrao dva opstinska budzeta. Ajd cuti molim te. Pocisti svohe dvoriste. Ne valja kad se radi ne valja kad se ne radi !!!!

    • Aca on 24/09/2019 at 10:34

    Pa ja sam Kena…….Milojičić Kena!

  • Palancanin on 23/09/2019 at 18:12

  Jedna veoma bitna stvar je da se reši problem parkiranja taksista kod gradske apoteke. Potpuno je nebezbedno i ružno da se parkiraju i okreću na sred trotoara kuda prolazi mnogo ljudi a posebno deca koja idu u školu i dispanzer. To stvarno nema nigde,jedna od najruznijih slika Palanke. Ovo je idealna prilika da se to reši.

   • Aca on 23/09/2019 at 18:55

   Podržavam……Da se asfaltira trotoar ispred apoteke, postave stubići i tako spreči veliko bahaćenje taksista koji se ponašaju kao da je trotoar njihov! Ako im se prigovori da ne može da se prodje od njih, kreću da se bune i fizički obračunavaju! Sramota.

Komentari su onemogućeni.