ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА УЛИЦЕ СВЕТОГ САВЕ

Предузеће Нискоградња је јутрос почело са радовима на реконструкцији улице Светог Саве и прво ће обавити орезивање грања на дрвореду. 

Како смо сазнали од председника Привременог органа Николе Вучена, поставиће се нове бехатон плоче.

Улица је затворена за саобраћај од раскрнице са улицом Вука Караџића до раскрснице са улицом Првог Српског устанка и предвиђени рок за завршетак радова је 16. фебруар.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/pocela-rekonstrukcija-ulice-svetog-save/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Pedja on 02/02/2018 at 10:07

  Krajnje je vreme da se renovira trotoar na Trgu heroja, od Maxi-ja pa sve do pijace. Posle pešačke zone u centru, ovo je druga najfrekventnija pešačka deonica

  • Sss on 01/02/2018 at 14:09

  Lepa ideja! Ja bih dodao da se posadi i neko lepo cveće a mogao bi i Telekom da učestvuje i postavi jednu wifi stanicu sa mogućnošću da se pune mobilni uredjaji, solarno, kao u drugim gradovima!

  • Хомер on 01/02/2018 at 12:27

  Сигуран сам да пројекат реконструкције може да се допуни уређењем платоа испред СДК, који је идеалан за мини трг, са дрвећем, клупама и једном чесмом.
  Мислим да је то земљиште власништво Министарства финансија, па би и оно могло да учествује, да се ругло, које је некоришћењем створено, оплемени. Можда и зид содаџијске радње, уз сагласност власника, може да се стави на располагање уметницима ради израде пригодног мурала.
  Ова улица је најфреквентнија у граду, тако да би овај, додатни, садржај много значио пролазницима и улепшао овај део улице.

   • Sale on 02/02/2018 at 08:10

   bravo Homere

Komentari su onemogućeni.