ПОЧЕЛА ЗАМЕНА СВИХ СЕМАФОРА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

„Данас је почела реконструкција и замена свих семафора у нашем граду после више од 50 година. Радићемо све семафорске раскрснице у граду. Преко Општинског савета за безбедност саобраћаја успели смо, коначно, да определимо средства за један од највећих проблема који је мучио све учеснике у саобраћају.
Радови ће се изводити парцијално, раскрсница по раскрсница. Завршетак радова планиран је до краја године. Тада ћемо имати један од најсавремених система електросигнализације као и најмодерније лед модуле семафора. Уз комплетну реконструкцију семафора уградићемо и камере које ће пратити поштовање саобраћајних прописа учесника у саобраћају.


Родитељи више неће бринути када њихова деца крену у школу или вртић, сви системи ће бити повезани са оперативним центром у Полицијској станици, у Паланци. До краја месеце урадићемо и обележавање хоризонталне сигнализације, пешачке прелазе и обавештења на коловозу поред школа. Мало по мало наша Паланка ће бити сигурно и лепо место за живот и одрастање наше деце.
Молим све учеснике у саобраћају док трају радови да успоре и прилагоде вожњу тренутној ситуацији и радовима који се изводе на раскрсницама.“ рекао је Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/pocela-zamena-svih-semafora-u-smederevskoj-palanci/