ПОЧЕЛО КРПЉЕЊЕ УДАРНИХ РУПА НА РЕГИОНАЛНИМ ПРАВЦИМА

asfalt2ПЗП Пожаревац које је задужено за одржавање регионалних путних праваца, данас је почело са крпљењем ударних рупа. Закрпљена је рупа од радова на водоводној мрежи у Француској улици и наставиће се са крпљењем у улици вука Караџића. Такође је у плану да се заврши исцртавање пешачких прелаза у Француској улици.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/pocelo-krpljenje-udarnih-rupa-na-regionalnim-pravcima/

6 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Cirkus on 05/11/2016 at 16:30

  Oćigledno daneznaš ništa drugo sem eventualno tog pravopisa pa nemozes ds ukapiras zezanje. Ponovićuti đabe umesto (džabe) ti pravopis ka nisi u stanju da pročitaš ili neznaš, da je naslov o krpljenju „udarnih“ rupa odnosno rupa u kolovozu. Napiši nešto o tome a ne da glupaš luposti o pravopisu. Nemerem više fa se zamlaćujem sa takvim diletantima ka ti koji pokušavaju da se prave pametni.

  • Selisnik Ivan on 02/11/2016 at 18:31

  Грађани См.Паланке треба да знају да ЈП ПЗП“Пожаревац“обавља санацију ударних рупа на категорисаним путевима у својој надлежности и финансирају се из буџета републике,тако да народ зна да СО См.Паланка и руководство са наведеним радовима немају никаквих додирних тачака…Колико је мени познато,наведено предузеће годинама није санирало ништа на територији општине См.Паланка,вероватно због различите власти на локали и републици….

   • Cirkus on 03/11/2016 at 06:39

   Ma samo da ne lomimo automobile, uopšte me nije briga ko sa tim ima veze. Samo nek se radi i neka bude bar malo bolje. Veća korist od rada u odnosu na ne rad. Antiprotivni stavovi ne pomažu nikome i ničemu.

    • Sss on 03/11/2016 at 08:59

    Informacija za gospodina „Lebati“!

    Piše se nerad.

    Kako se piše pravilno: nerad ili ne rad? Pravilno je i piše se nerad jer se negacija piše sastavljeno s imenicom (nerada, neradu, neradom).

     • Cirkus on 04/11/2016 at 12:51

     Za đabe tebi to znanje kad ga upotrbiš u pogrešnom kontekstu. Neka raduu ljudi na krpljenju rupa na zadovoljstvo svih koji nemlatu praznu slamuu!

      • Sss on 04/11/2016 at 13:14

      „Muko“, a toliko si se trudio da ne pogrešiš u pisanju, al ne vredi! Nepismenost je jača! Uzalud sada ovo tvoje izmotavanje, da to prikriješ. Najteže je neke stvari priznati samom sebi!

Komentari su onemogućeni.