ПОДРШКА ПРЕДУЗЕЋИМА ЗА ПРОИЗВОДЊУ МЛЕЧНИХ ПРОИЗВОДА У РЕГИОНУ БРАНИЧЕВО-ПОДУНАВЉЕ

У оквиру Пројекта „Најбоље из БП – Подршка предузећима за производњу млечних производа у региону Браничево-Подунавље“ који имплементира Регионална развојна агенција „Браничево-Подунавље“, а финансира Европска унија у партнерству са Владом Републике Србије преко програма ЕУ ПРО, расписан је Позив за учешће у Програму менторинга.
Програм је намењен искључиво активним предузетницима и МСП који се баве прерадом млека и производњом сирева у региону Браничево-Подунавље, а корисницима обезбеђује подршку стручњака у одређеној области. Ова услуга има за циљ конкретно унапређење квалитета постојећих или развој нових производа, унапређење технолошких процеса, ефикасности пословања и пословног планирања, маркетинга и приступа тржишту, или неке друге области пословања корисника. Програм предвиђа услуге менторинга за најмање 5 корисника, у трајању од 1-4 дана.
Рок за пријаву је 20. јануар 2020. године, а више информација о условима учешћа доступно је на хттп://www.рра-бп.рс/рра-бп-јавни-позив-за-уцесце-у-програму- менторинга-за-мсп-и-предузетнике-у-сектору-прераде-млека-из-региона-браницево- подунавље , а за све додатне информације заинтересовани учесници се могу обратити Ивани Антонијевић, на телефон 060/5 100 500 или путем мејла ivana.antonijevic@rra-bp.rs .
Иначе, пројекат „Најбоље из БП – Подршка предузећима за производњу млечних производа у региону Браничево-Подунавље“ имплементира Регионална развојна агенција „Браничево-Подунавље“, а финансира Европска унија у партнерству са Владом Републике Србије преко програма ЕУ ПРО. Циљ Пројекта је да предузетницима и малим и средњим предузећима у сектору прераде млека који су регистровани и послују на територији региона Браничево-Подунавље, пружи различите врсте услуга подршке на основу којих ће бити у могућности да унапреде своје пословање и квалитет производа, односно да се боље позиционирају на домаћим и страним тржиштима. Активности предвиђене Пројектом тако предвиђају услуге стручног менторинга, обуке, студијску посету примерима добрих пракси и увођење стандарда, односно развој бренда њихових производа. Учесници у Пројекту ће такође бити подржани у ефикаснијем приступу тржишту кроз активности усмерене на пословно повезивање и развој секторског ланца вредности, унапређење дигиталног маркетинга и заједничку презентацију на одабраном домаћем сајму. Више информација о Пројекту доступно је на: хттп://www.рра- бп.рс/најбоље-из-бп- .

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/podrska-preduzecima-za-proizvodnju-mlecnih-proizvoda-u-regionu-branicevo-podunavlje/