ПОСАО ЗА 400 НАЈБОЉИХ МЕДИЦИНСКИХ РАДНИКА, СРЕДЊОШКОЛАЦА

Влада Србије и Министарство здравља донели су одлуку да запосле 400 најуспешнијих медицинских радника са средњом стручном спремом у здравственим установама у Србији, саопштило је то министарство.

Планирано је да се омогући радно ангажовање најуспешнијих ученика три профила средњих медицинских школа за занимања медицинска сестра-техничар, педијатријска сестра, гинеколошко-акушерска сестра.

Позив се односи искључиво на кандидате који су завршили средње медицинске школе у школским годинама 2014/2015, 2015/2016, 2016/2017, 2017/2018. године, а кандидати треба да се пријаве до 31. маја.

Приоритет при разговору имаће кандидати који су завршили школовање са најбољим успехом, а ради разматрања пријаве неопходно је да кандидат има доказ о положеном стручном испиту.

Кандидати који не испуњавају ове услове неће бити контактирани.

Пријаве могу поднети искључиво кандидати који су завршили државне средње медицинске школе на целој територији Србије и који нису у радном односу у струци на неодређено време.

Пријава и позивање ће се обављати искључиво електронским путем, а образац пријаве се налази на сајту Министарства здравља.

Образац је потребно попунити потпуним и тачним информацијама и послати на е маил адресу: akicijazaposljavanja2019@zdravlje.gov.rs најкасније до петка 31. маја.

Неблаговремено поднете пријаве, пријаве које не садрже све неопходне податке на обрасцу, као и пријаве кандидата који не испуњавају горе поменуте услове неће бити разматране.

Запошљавање ће бити обављено у складу са кадровским плановима здравствених установа и финансијским планом Републичког фонда за здравствено осигурање.

Танјуг

Фото: ученици медицинског смера  СШ  „Жикица Дамњановић“

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/posao-za-400-najboljih-medicinskih-radnika-srednjoskolaca/