ПОСК ЈАСЕНИЦА УСПЕШНО ОРГАНИЗОВАО 18. КОПАОНИК ОПЕН, 4 МЕДАЉЕ ЗА ПАЛАНАЧКЕ ОРЈЕНТИРЦЕ

Од 17-21.07.2019 на Kопаонику је одржано 18. по реду међународно такмичење Kопаоник Опен у организацији  ПОСK Јасеница уз учешће преко 200 такмичара из 7 земаља из читавог света!
Освојено је и 4 медаље за ОК Јасеница и то Дуња Букумирић у категорији девојчица до 14 год ,као и Софија Банковић која је заузела друго место у категорији девојчица до  20 година.
Ту треба истаћи и одличан резултат Јоване Талијан у категорији сениорки која је заузела укупно 4 место.
Kод мушкараца одличан је био и Марко Марковић који је укупно заузео друго место док је у истој категорији Лазар Ђокић био трећи!
У Склопу такмичења Kопаоник опен у суботу је одржана и трка која је Бодована за светску ранг листу и ту смо имали одличан резултат наше такмичарке Марије Ћосић сада Kовачевић која је заузела одлично треће место!
Последњег дана такмичења ,тачније 21.07.2019 год трка је Бодована за Првенство Србије на средњим дистанцама и ту смо постигли одличне резултате и то у Миљана Марковић је заузела друго место у категорији девојчица до 14 год,Уна Микић одлично треће место у категорији девојчица до 12 год,Софија Банковић друго место у категорији девојчица до 18 год!
У категорији дечака до 14 год Марко Марковић је заузео прво место а Лазар Ђокиц је био други у истој категорији!
У категорији до 16 год такође имамо прво место Николе Талијана,као и прво место у категорији ветерана ,где је Миодраг Радисављевић бриљирао по обичају!
Велику захвалност организатор дугује и општини Смедеревска Паланка на помоћи и подршци око организације, као и општини Рашка која је дуго година покровитељ ове манифестације, као и Војсци Србије која је учествовала  у организацији читавог догађаја.
Од 22-26.07 је и камп на Kопаонику где је планирано 8 тренинга заједно са припадницима министарства одбране и војске Србије као и такмичара из више клубова из Србије и иностранства где учествује 47 такмичара.

ПОСК Јасеница

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/posk-jasenica-uspesno-organizovala-18-kopaonik-open-4-medalje-za-palanacke-orjentirce/