(ВИДЕО) ПОСЛЕ ШКОЛЕ ПРАВАЦ БИОСКОП-НОВИ ФИЛМСКИ ХИТОВИ

Првог и другог септембарског дана у паланачком биоскопу биће приказани нови филмски хитови.

Нови филмски хитови!
петак 01. 09. 2017.
16:00 h – цртани филм „Грозан ја 3“ 3d
18:00 h – цртани филм „Тврд орах 2 “ 3d
20:00 h – филм „Анабел 2 – стварање зла“ 2d
субота 02. 09. 2017.
16:00 h – цртани филм „Тврд орах 2 “ 3d
18:00 h – филм „Анабел 2 – стварање зла“ 2d
20:00 h – филм „Бери Сил – Амерички оригинал“ 2d

„ГРОЗАН ЈА“ 3D

Након што је отпуштен из Лиге против зликоваца, због неуспеха да ухвати последњег лошег момка који је припретио целом човечанству, Гру улази у велику кризу идентитета. Али када се мистериозни странац појави како би обавестио Груа да има давно изгубљеног брата близанца – који очајнички жели да крене стопама свог брата Груа – некадашњи супер негативац ће поново открити како је добро бити лош.

Небојша Дугалић (Стив Карел) не само да нам поново на фантастичан начин дочарава Груа, овај пут га затичемо и у другој улози – Друа, Груовог давно изгубљеног брата близанца. Мина Лазаревић (Кристен Виг) враћа нам се као супер шпијун Луси, док је у улози новог главног негативца Балтазара Брета, бивше звезде програма за децу, који је постао опседнут злим ТВ ликом кога је играо 80-их, Жика Миленковић (Треј Паркер). Груов најимпресивнији противник до сада, Брет је одлучан да покори Холивуд…и свакога ко му се нађе на путу.

 

ТВРД ОРАХ 2, 3D

Веверица Сурли се враћа у новом наставку врхунске анимације ТВРД ОРАХ из 2014. године, и ове године ће авантура бити још луђа и тврђа!

Веверица Сурли и његови пријатељи Бади, Енди и Прешус  открију како градоначелник Оактона жели да сагради дивовски, забавни парк на њиховом станишту. Како би спречили градоначелника да уништи парк, који је уједно и њихов дом, мораће се удружити с остатком животиња из парка.

 

 
„АНАБЕЛ 2 – СТВАРАЊЕ ЗЛА“ 2D
Претходник већ култног хорора Анабел из 2014. године који је терао страх у кости и зарадио готово $257 милиона на светским благајнама! Неколико година након трагичне смрти њихове девојчице, мајстор за лутке и његова супруга дочекују часну сестру и неколико девојчица из затвореног дома за децу. Опседнута лутка коју је отац направио – Анабел окомила се на малену Џенис…
 
„Бери Сил – Амерички оригинал“
У филму „Бери Сил – Амерички оригинал“, Том Kруз поново сарађује с редитељем филма „На рубу времена“, Дагом Лиманом (Борнов Идентитет, Господин и Госпођа Смит), у овој интернационалној вратоломији заснованој на невероватним (и истинитим) подухватима Берија Сила, преваранта и пилота ког изненада регрутује ЦИА да води једну од највећих тајних операција у америчкој историји.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/posle-skole-pravac-bioskop-novi-filmski-hitovi/