ПОСТАВЉЕНИ „ЛЕЖЕЋИ ПОЛИЦАЈЦИ“ КОД ШКОЛЕ „ХИМ“

У циљу повећавања безбедности у саобраћају, деце општине Смедеревска Паланка, те смањења брзине кретања возила, у улици Вука Караџића постављени су лежећи полицајци. Успоривачи саобраћаја су висине 6 цм и налазе се на местима на којима су већ били и раније, код школе ХИМ и солитера Рудник.

.Постављањем „Лежећих полицајаца“ у улици Вука Караџића, данас су завршени радови на асфалтирању ове улице, а у плану је и постављање 100 метара металне ограде на тротоару поред школе ХИМ.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/postavljeni-lezeci-policajci-kod-skole-him/

3 comments

  • tomas on 29/09/2017 at 10:14

  a kod gimnazije ?
  a kod skole olga milosevic ?
  a kod skole radmila siskovic ?
  a kod skole zikica damnjanovic ?
  svuda ima znak ZONA SKOLE a nema nigde odgovarajuci pesacki prelaz i lezeci policajac

  • Sss on 29/09/2017 at 08:41

  Kakvi su ovo prevaranti! Niko više, u svetu, ne postavlja usporivače saobraćaja od asfalta nego od gume!!! Ovo je klasično zamazivanje očiju! Posle nadolazeće zime, neće ništa ostati na tom mestu jer će sneg i kiša, u kombinaciji sa solju, pojesti ovaj brežuljak od asfalta, takozvani „ležeći policajac“! Kako ih, bre, nije sramota više???

  • roditelj on 28/09/2017 at 15:01

  Браво, надам се да ће возачи да поштују ограничење од 30 km/h. У супротном, од срца им желим стотине и стотине евра штете због полупаног картера, искривљених фелни и слично, боље не заслужују!

  Верујем да ће „лежећи“ бити прописно обележени и хоризонталном сигнализацијом, због људи који су нам гости или упролазу кроз наш град.

Komentari su onemogućeni.