ПОСТАВЉЕНИ СТУБИЋИ НА ПОЧЕТКУ ПЕШАЧКЕ ЗОНЕ

Постављени су и  стубићи за спречавање пролаза аутомобила у доњем делу пешачке зоне на укрштању улица Првог српског устанка и 10. Октобра у Смедеревској Паланци. Идеја је да се на тај начин спрече несавесни возачи да непрописно паркирају своја возила.

Пролаз ће бити омогућен возилима Хитне службе, Ватрогасно-спасилачке јединице, Полиције као и оним возилима која обављају доставу у времену од 05 до 09 часова, што је регулисано саобраћајном сигнализацијом. Стубови ће бити покривени видео надзором како би се спречило њихово евентуално уклањање од стране несавесних грађана, а службеници Полицијске станице у Смедеревској Паланци вршиће контролу и сваки недозвољен улазак возила биће санкционисан у складу за Законом.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/postavljeni-stubici-na-pocetku-pesacke-zone/

2 comments

    • Панајот on 20/09/2017 at 01:21

    Ово је добар потез! Стубиће ставити на тротоаре потез Макаи-општина! Ту се никад од вандалског паркирања не може проћи!!!

    • Sale on 19/09/2017 at 08:30

    Lepo,
    jos da je neko pokupio djubre, okopao zardinjere, potkresao grane bilo bi jos lepse. Pa onda potkresati drvece ka starom soliteru, pa u Svetog Save… Dajte malo vise akcije.

Komentari su onemogućeni.