ПОСТАВЉЕНО САОБРАЋАЈНО ОГЛЕДАЛО НА РАСКРСНИЦИ УЛИЦА ШУЛЕЈИЋЕВЕ И ВУКА КАРАЏИЋА

Након доста примедби на прегледност у раскрсници улица Шулејићеве и Вука Караџића, где су се возачи жалили да приликом уласка у раскрницу из Шулејићеве улице у Вука Караџића немају добру прегледност на возила која долазе са леве стране.

Из тог разлога локална самоуправа је данас поставила саобраћајно огледало које би требало да омогући бољу прегледност и безбедност свих учесника у саобраћају.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/postavljeno-ogledalo-na-raskrsnici-ulica-sulejiceve-i-vuka-karadzica/

3 comments

  • Željko on 18/09/2018 at 07:59

  Nekada je postojalo ogledalo i na uglu Bregalničke i Skojevske. Sada ga više nema, a neophodno je. Kome se obratiti za njegovo ponovno postavljanje. Raskrsnica je potpuno totalno nepregledna.

  • Братац сачулатац on 17/09/2018 at 18:46

  Било оно ту пре 25.година Наводно порушише. куће на углу шилејићеве и В.Караџића да буде прегледност! И шта би ништа паркирају аута насред раскрснице, Полиција кад крене“неко“обавести несавесне …..

   • DM on 17/09/2018 at 21:14

   Било до пре двадесетак година, оно четвртасто са црвено-белим оквиром. И порушише кућу после трагичног удеса. А био је и „Гошин“ сат, и радио…ту, код музеја и код болнице…добро, овај код музеја знао и да касни али само са стране „добре душе“, на остале две-ређе.

   Леп гест. Радује ме што Паланка иде напред. За сад се враћамо из дебелог минуса на нулу, па ћемо ваљда да пређемо у плус.

   И једна сугестија, радар нема смисла на кривини код „Солка“ ту се излази из кривине и на самој је раскрсници, док је у Вука Караџића правац и лично сам био сведок прелетања преко „лежећих полицајаца“ са преко 60 km/h.

Komentari su onemogućeni.