ПОТРАГА ЗА СТАФОРДОМ И ДАЉЕ ТРАЈЕ

Повређено дете и пас

Пас који је јуче изазвао доста пометње и коментара међу житељима нашег града, расе стафорд, који је напао неке друге власничке псе и озледио једно дете, још није пронађен. Тим поводм Никола Вучен је упутио један апел грађанима.

„Молим све грађане који имају видео надзор испред својих објеката, а налазе се у улици Првог Српског Устанка и то од „Банка Интесе“ до школе „ХИМ“ (пешачка зона, доњи део града, па све до градске „Апотеке“ и даље до школе ХИМ) да врате видео записе за јучерашњи дан у периоду од 10:00 х до 12:00 х, како би помогли да се још боље индентификује жути стафорд који је нападао псе и децу.

Први напад на пса, где је страдало и дете бранећи свог љубимца, десио се испред радње „Бамбино“ у центру преко пута „Kомерцијалне банке“ око 10:25 х. После тога пас је кренуо ка школи „ХИМ“.

Пас још увек није пронађен, па још једном апелујем на све грађане да ако имају било каква сазнања ко је власник пса, то и пријаве.“

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/potraga-za-stafordom-i-dalje-traje/

3 comments

  • Carica on 10/12/2018 at 09:51

  Kazna za sve koji šetaju svoje ljubimce bez povodca i korpe, broj nemilih slučajeva bi u tom slučaju bio minimalan. Sada se ne zna da li su gori ljubimci lil gazde.

  • Star on 10/12/2018 at 08:43

  Da li je samo zuti staford problem??? Ja se ni najmanje ne osecam bezbedno kad se setam sa coporom pasa oko sebe bilo da je staford ili ne. Bilo bi dobro baviti se svima, a ne pojedijcima.

  • Vidak on 09/12/2018 at 17:02

  Danas psi imaju veca prava od coveka strasno ! Od njih ne moze da se zivi normalno u nekim mestima!Gazda pusti psa da seta gde hoce pa tesko nama!Poostriti zakon vlasniku psa koji nije vezan a opasan po okolinu!!!!!!!!!!!

Komentari su onemogućeni.