ПОВОДОМ НАПАДА НА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ СКУПШТИНСКА СЛУЖБА ЈЕ ИЗДАЛА САОПШТЕЊЕ

Напади оних који су до јуче пљачкали, се настављају!

Председник општине Смедеревска Паланка, Топлица Пинторовић, нападнут је у недељу око 23 сата испред зграде Општине Смедеревска Паланка. На њега је насрнуо члан Демократске странке Игор Миленковић познатији као “Мачак”, који је том приликом упутио низ увреда и озбиљних претњи председнику Општине, и читавој владајућој Српској напредној странци у Паланци. Узрок напада је конференција за медије коју је недавно одржао председник Општине Топлица Пинторовић и на којој је изнео доказе да је преко фудбалског клуба “Водице”, којим је управљао горе поменути Миленковић, проневерено преко 13 милиона динара у периоду од 2015. до 2016. године. Случај је пријављен надлежним органима.

Напомињемо да је општина Смедеревска Паланка, управо због поступака који су чинили такви, у дубиози преко 3 милијарде динара, а да је само преко фудбалских клубова у периоду од 2011. до 2016. године из буџета Општине, односно новца грађана Смедеревске Паланке, “извучено” преко милион евра.

Колико је путева, улица, обданишта, школа и других инфраструктурних радова и обнова институција могло да буде урађено са овим новцем који су “извукли” из буџета Општине и тиме директно оштетили све грађане Смедеревске Паланке?!

Исти ти који су власт обављали у том периоду, данас су највећи гласноговорници зашто Смедеревска Паланка нема путну и комуналну инфраструктуру.

Нажалост, такви грађанима општине Смедеревска Паланка немају шта да понуде осим лажи, обмана, претњи и напада.

Кабинет председника општине Смедеревска Паланка

Служба за информисање

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/povodom-napada-na-predsednika-opstine-skupstinska-sluzba-je-izdala-saopstenje/

8 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Biksijuz on 15/05/2017 at 23:00

  Kulturniji je od Kene milijardu puta. Kena ne moze ni cipele da mu cisti. A Macka treba da bude sramota. Silom i vredjanjem ne moze steci postovanje vec, samo osudu. Sramota koliko ljudi mogu biti jadni i prosti.

  • tomas on 15/05/2017 at 15:21

  pohapsite sve lopove !!!!

  • Miloš on 15/05/2017 at 13:33

  Da li ste se zapitali šta je radio predsednik opštine Pintorović u NEDELJU u 23 časa kad je neradan dan ispred zgrade opštine i sa kim je bio. Vraćao je službeni auto PEUGEOT 607 sa najverovatnije „službenog puta“ da narod ne posumnja gde su ga sve vozikali samo još nije objavio slike na fejsu. Isto rade što i ovi pre njih dok narod sazna oni će da budu daleko sa punim torbama.

  • Cirkus on 15/05/2017 at 12:52

  Lopovanje na videlo a lopovi će se već sami javiti na ovaj ili neki drugi način.

  • SAMO JAKO on 15/05/2017 at 12:33

  STVARNO STRASNO PA DEMOKRATE SU I SMENILE PETRA MILICA I DOVELE OVE NA VLAST A SADA SE KAO SVADJAJU .. KO JE OVDE LUD.

  • Pravda on 15/05/2017 at 11:49

  Hapsi odmah. Malo im što su opljačkali sad bi i da biju….

  • Milan on 15/05/2017 at 11:28

  Bela lađa

  • Bobi on 15/05/2017 at 11:18

  Uhapsite seljaka

Komentari su onemogućeni.