ПОВОДОМ НЕДОМАЋИНСКОГ ТРОШЕЊА БУЏЕТА ПРЕТХОДНОГ РУКОВОДСТВА ВАНРЕДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ (ВИДЕО)

Поводом текста објављеног у Паланачким новинама, а који се односи на ненаменско трошење средстава из буџута општине претходне владајуће гарнитуре у општини Паланка, портпарол општине Даша Станошевић је у поподневним часовима одржала ванредну конференцију за медије.

Како наводе “ паланачке“ према документима до којих су дошли, бивши општински функционери у Смедеревској Паланци на челу са председником Општине Петром Милићем, који су недавно смењени од стране својих партијских колега, оштетили су буџет и новац грађана, између осталог, трошили и да би обезбедили подршку одборника своје партије. Уговорима о делу, за различите услуге, сада већ бивши председник Општине плаћао је верност појединих одборника, а било је и случајева покривања путних трошкова и дневница за путовања на Копаоник, исплате незаконских хонорара или фиктивног запошљавања у јавним предузећима и то у време забране коју је препоручила Влада Републике Србије.

Станошевићева је поред ових навода изнела и случај „Баште биоскопа“, која је била изнајмљена на дужи временски период, али је ту, због погрешних потеза општине у току судског спора, дошло до вишемилионске штете. Наведено је да штета за буџет, уз камату прелази десет милиона динара.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/povodom-nedomacinskog-trosenja-budzeta-prethodnog-rukovodstva-vanredna-konferencija-za-medije-video/

Preskočiti na obrazac za komentare

1. Ovaa lazee vise nego canak!!!

• mile on 17/01/2017 at 08:54

Dobili smo sto bi Sojic rekao PILJARA…HAHAHAHAH

• pošteno pa na sud on 17/01/2017 at 01:41

Sta se cekalo 7 meseci

• ах хах on 16/01/2017 at 23:47

Даша, ПР. Само нам је то требало. Град је сређен и уређен, само да имамо ПР-а. Колика јој је плата?