ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА ШЕСТОМ ФЕСТИВАЛУ ДУОДРАМЕ У ТОПОЛИ

Културни центар из Тополе упутио је позив за учешће на шестом Фестивалу  дуодраме у Тополи који се организује почетком септембра 2019. године. Преносимо њихов позив у целости:

Позивамо све заинтересоване (професионална позоришта, позоришне компаније, независне позоришне трупе и остале облике позоришних продукција) да се пријаве за учешће на шестом фестивалу дуодраме који ће се традиционално, већ шесту годину за редом одржати у Тополи, почетком септембра.

Фестивал није жанровски одређен. Има такмичарски карактер, а угледни трочлани жири додељује награду за најбољу представу (реплика Карађорђевог прстена), награду за најбољу глумицу, награду за најбољег глумца и специјалну награду. Публика ће својим гласовима изабрати најбољу представу.

Заинтересовани за учешће на Фестивалу морају попунити пријаву која се налази у прилогу, а по могућству и доставити организаторима снимак представе.

Представе ће одабрати селектор фестивала, Јелена Мијовић, драматург Атељеа 212, а сви који уђу у ужи круг биће обавештени. Фестивал ће се одржати од 31. августа до 6. септембра 2019.

Сви пријављени учесници морају имати изјаву о искључивим правима за извођење представе.

Пријаве послати најкасније до 31. марта 2019. године.

Материјал можете доставити на адресу:

Културни центар Топола

Булевар вожда Карађорђа бб

34310 Топола

са назнаком „за Фестивал дуодраме“

Особа задужена за контакт и информације: Ема Стевановић kctopola@mts.rs 034/6811-618

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/poziv-za-ucesce-na-sestom-festivalu-duodrame-u-topoli/