ПРЕДМЕТ „КЕНА“ ПРЕД СПЕЦИЈАЛНИМ ТУЖИЛАШТВОМ

Како је пренела ТВ Јасеница у јавност су испливале нове афере бившег председника општине Паланка Радослава Милојичића. У саопштењу се каже:

Да је Kени сопствени џеп увек био испред интереса грађана доказује више афера, због којих ће се ускоро наћи
пред судом. Биће то дуго чекана победа Смедеревске Паланке над џелатом чија су недела упропастила ову варош.

Последња у низу је издавање паланачког базена уз уговор који би и петогодишњаци оспорили. А претходиле су стелт водовод на трасама Глибовац – Kусадак и Азања – Селевац – Бачинац, превара интерно расељених лица, крађа игралишта за паланачку децу, криминално-мафијашка афера „Дом ЈНА“, злоупотребе и пљачка преко спортских колектива, афера „гаража“, афера „Микуља“, афера „најк патике“ и многе друге.

Против Kене је у периоду пре увођена принудне управе поднето више од 45 кривичних пријава због вишегодишње пљачке Смедеревске Паланке. И све су оне негде тавориле, о њима нико у „малим“ тужилаштвима није говорио.

По увођењу принудне управе, Јавно правобранилаштво поднело је кривичне пријаве против Kене, али овога пута Тужилаштву за организовани криминал и специјализованом тужилаштву које се бави борбом против корупције и привредног криминала.

Одговараће зато што је грађане Смедеревске Паланке држао у изолацији, у мраку, без воде, без путева, зато што им је уништио здравство, школство, спорт, културу, јавна предузећа, зато што је украо водовод, зато што је са Шутановцем уништио Дом ЈНА, зато што је куповао најк патике за 23 милиона динара…

Одговараће зато што је криминалац каквог Србија не пмати!

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/predmet-kena-pred-specijalnim-tuzilastvom/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Ana on 29/11/2018 at 08:01

  Kako se Kenjavog uvek sete pred Skupštinu.
  Poslednja afera je Komesarijat za izbeglice koja potiče iz 2013-2014.
  Ko je tada bio na vlasti u Republici?
  Tu bar mogu da lete opštinari.Šta,kao niko nije primetio da se donacija od par stotina hiljada evra istrošila nenamenski .
  A u poslednje 2 godine otkad su na vlasti na lokalu, neka interna revizija budžetski madzor, načelnik budžeta,išta?

  • Lale on 28/11/2018 at 14:39

  Možemo da mu pljunemo pod prozor.O ovome se piše već dve godine i niko mu ne može ništa.Kao prvo ima imunitet jer je poslanik a kao drugo ako može burzdovan da bude šef poslaničke grupe SNS u Palanci koji Vas je pljuvao i vredjao pa može i Kenjavi da postane član SNS.Prevedeno vi iz SNS ste isti kao i svi koji se bave politikom,samo da ste na vlasti a ko su vam predstavnici i članovi da li je to bitno.Kako reče Radovan III „narod je stoka“

  • Nenad on 28/11/2018 at 10:20

  Kenja je našao rešenje!!!
  Prelazi u SNS…

  • mikailo on 27/11/2018 at 13:22

  Znači Daj Bože

Komentari su onemogućeni.