ПРЕДСЕДНИК ПРИВРЕМЕНОГ ОРГАНА СМЕД. ПАЛАНКЕ НИКОЛА ВУЧЕН У ДАНАШЊОЈ „ПОЛИТИЦИ“

Варошица на Јасеници већ дуже време у жижи је медија јер у Србији нема мање општине са већим дуговима. Колапс општинске касе, рачуни јавних предузећа и установа у блокади, град без воде, штрајкови „Водовода” и ФШВ „Гоша”, део су слике Смедеревске Паланке. Уз то, прате је бурна политичка превирања, пљуште увреде и оптужбе између бивше и актуелне власти…

Све то ову општину довело је до увођења привремених мера до избора који се очекују на пролеће. За председника привременог органа влада је именовала Николу Вучена, који је у време распуштања локалне скупштине био на њеном челу. Вучен је у СНС пролетос прешао из редова Треће Србије са чије је листе ушао као одборник у општински парламент. Прегруписавањем снага у локалном СНС-у и доласком Топлице Пинторовића, последњег председника на чело општине, Вучен постаје председник СО.

Према незваничним причама, Вучену припада највећа „ заслуга” за предстојеће ванредне изборе јер три месеца није заказао седницу паланачке скупштине, због чега је она по закону морала бити распуштена. У првом разговору за „Политику” говори о томе где је Паланка у 2018. години и шта, осим још једних избора, чека њене грађане.

ОПШИРНИЈЕ У ШТАМПАНОМ И ДИГИТАЛНОМ ИЗДАЊУ ПОЛИТИКЕ

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/predsednik-privremenog-organa-smed-palanke-nikola-vucen-u-danasnjoj-politici/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Марко Марковић on 11/01/2018 at 08:25

  Ови бистроуми, су започели свеобухватну и дубинску реформу јавног сектора – уведено је уписивање. Браво за то како су се само сетили!!!

  ЈууууууууХууууу … !!!
  https://www.facebook.com/atamanzaglibljanski/videos/478537372524683/

  • Sss on 10/01/2018 at 08:30

  Neka se zna da je taj isti Vučen pokušao da sruši tog Djurića i Jelića, uvidevši da zajedno sa Milojičićem sahranjuju ovaj grad i samim tim dokazao da se ne slaže sa njihovom politikom! Zato ne bi trebalo da se stavlja u isti koš sa tim….. Nemam reči za njih!

  • SPS Jelic Djura Vucen Kena DS on 10/01/2018 at 00:09

  Pa Vucen je bio deo stare vlasti preko sps-a, zar ne?

  • Backo on 09/01/2018 at 15:44

  Zar Vas Backo nije rusio pa eno ga sada sedi u privremenom organu?

Komentari su onemogućeni.