ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ПОСЕТИО СРПСКЕ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦЕ У МИНСКУ

Председник Александар Вучић је у Минску после посете спортистима из Србије који се такмиче на Европских играма поурчио да за њих навија свим срцем.Српским такмичарима је пожелео срећу, успехе и много победа у Минску.

Вучић је у изјави новинарима истакао да су улагања у спорт велика, да је за Олимпијски комитет издвојен највећи новац у историји и указао да нема случајних успеха.“Обишао сам наше спортисте, ја не присуствујем спортским догађајима, али навијам свим срцем и трудимо се да урадимо све за наше спортисте”, рекао је Вучић.

Верује да ће наши спортисти имати успеха, јер су, приметио је, и услови у Минску одлични. Подсетио је да су српски спортисти на Олимпијским играма у Лондону 2012. године освојили четири медаље, 2016. у Рију осам, те да је његова порука за Токио 2020. – да мора да буде више него у Лондону.

“Надам се да ће бити између 10 и 12 медаља”, рекао је Вучић.

Он је истакао да је за Олимпијски комитет издвојен највећи новац у иторији Србије, да би наши момци и девојке могли да се припремају, да би Србија била конкурентна, јер се, ипак, на крају медаље броје.

Подсећамо да се са репрезентативцима Србије налази и паланачки боксер Душан Јањић, члан БК Гоша који ће боје Србије бранити у мува категорији.

Извор б92, фото Танјуг

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/predsednik-vucic-posetio-srpske-reprezentativce-u-minsku/