ПРЕДСТАВНИЦИ ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ НА САБОРУ УЧИТЕЉА СРБИЈЕ У БЕОГРАДУ

XXXIII Сабор учитеља Србије „Унапређивање наставне праксе кроз размену професионалних искустава“ одржан је 15. и 16. јуна у Београду, на Економском и Учитељском факултету.

Сабор учитеља је акредитовани стручни скуп који има за циљ упознавање учесника са актуелним темама из области образовања и васпитног рада и развој професионалних компетенција учесника у области општеобразовних и изборних предмета, планирања наставе оријентисане на исходе, ваннаставног и инклузивног образовања, као и подстицање примене нове методологије у настави кроз презентацију и размењивање примера добре праксе и мотивисање учесника за примену иновација, а све у циљу остваривања образовних исхода.
Међу радовима одабраним за презентовање на овом Сабору учитеља, налази се и рад учитељица Татјане Јовичић, Катарине Башчаревић, Јасмине Милићевић, Биљане Живковић и Слађане Вукосављевић из ОШ „Олга Милошевић“, Смедеревска Паланка. Оне су припремиле и презентовале рад на тему инклузивног образовања под називом „Примена информационо комуникационих технологија у раду са ученицима који се образују по индивидуалном образовном плану“.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/predstavnici-os-olga-milosevic-na-saboru-ucitelja-srbije-u-beogradu/