ПРЕГРШТ МЕДАЉА ЗА АТЛЕТИЧАРЕ ЈАСЕНИЦЕ У ДИМИТРОВГРАДУ

У  Димитровграду је 11. јула одржано 1. коло овогодишње летње лиге. Атлетски клуб „Јасеница“ је имао  21 такмичара и освојено је 19 медаља, 11 златних, 4 сребрне и 4 бронзане медаље.

Златне медаље су освојили следећи такмичари: Богдан Митровић за атлетске школе „Ц“ у двобоју, Ружица Милосављевић на 200 метара за АШ „Б“,Дуња Будимир у скокуудаљ за АШ „Б“, Новак Јанковић у бацању вортекса за АШ „Б“, Нина Стајић у трци 50 мет.препоне за АШ „Б“,Ема Стајић у дисциплинама 50 мет.препоне и скокудаљ за АШ „А“,Мила Милосављевић за мл. пионирке у трци 50 мет.препоне(50 цм.),Маја Вићентијевић у бацању вортекса за мл.пионирке, Бранко Басарић у трци на 300 метара и бацању вортекса за мл.пионире и Павле Давидовић у скокуудаљ за млађе пионире.

Сребрне медаље су освојили:Дуња Будимир у трци на 60 мет., за АШ „Б“, Лука Ђорђевић у трци 50 мет. препоне и скокуудаљ и Сандра Басарић у дисциплини 600 мет.ходање.

Бронзане медаље су освојили Александар Милић у двобоју за АШ“Ц“,Милица Милић у трци 50 мет.препоне за АШ „Б“,Милена Михаиловић у скокуудаљ за АШ „Б“ и Мила Милосављевић у скокуудаљ за млађе пионирке. Такође је било и 4-5 четвртих места.

Успех је заиста постигнут јер су постављени многи лични рекорди, нека деца су први пут освојили медаље, али је највећи успех тај што су сви дали све од себе по невероватном времену и путу који је трајао четири ипо сата.
Следеће 2. коло је следећег уторка у Нишу.

Извор. ФБ АК Јасеница

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/pregrst-medalja-za-atleticare-jasenice-u-dimitrovgradu/