ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА ДРУГИ ЦИКЛУС ЕДУКАТИВНИХ РАДИОНИЦА ПОДРШКЕ МЛАДИМА

Други циклус тродневних едукативних радионица, у оквиру којих ће незапослени млади стећи нове личне и пословне вештине кључне за лакше запослење почиње 27. јуна у просторијама зграде Општине Смедеревска Паланка. 

Ако не студираш, а незапослен/а си и имаш између 18 и 30 година, онда је пројекат „Coca-Cola HBC podrška mladima“ права ствар за тебе! У питању је глобални пројекат усмерен на оснаживање младих и пружање подршке за остваривање пословних амбиција.
– ЗАШТО ТРЕБА ДА УЧЕСТВУЈЕШ? – Захваљујући овом пројекту имаш прилику да усавршиш своје личне и професионалне вештине и тако постанеш конкурентнији на тржишту рада и лакше дођеш до запослења. Поред непроцењивог знања и искуства, још једна одлична ствар зашто треба да будеш део овог пројекта јеи то што након обуке добијаш сертификат.
– КАКО? – Кроз три дана едукативних радионица са обученим тренерима стећи ћеш знање и искуство које ће ти повећати шансе за проналажење радног места и тиме квалитетнијег живота. Садржај радионица биће комбинација теоријског предавања, искуственог учења, учења кроз дискусију и рад на примерима.
– Први део едукације везан је за развој личних вештина. Шта то подразумева? Пре свега, ове радионице ће утицати на развој твоје личности, што ће ти помоћи да боље упознаш и разумеш себе. Шта је то асертивност, колики је значај давања повратне информације, карактеристике вербалне и невербалне комуникације, само су неке од тема које су обухваћене радионицама.
– Други део подразумева стицање практичног искуства. То значи да имаш прилику да стекнеш основне пословне вештине, неопходне за будуће запослење. Научићеш да креираш бизнис план, сазнаш више о управљању пројектима, вештинама продаје и свему осталом што је потребно да би успешно обављао/ла будући посао.
– Осим тога, добићеш и преглед већих послодаваца, најављених инвестиција и фондова у твом региону, као и корисне сајтове на којима додатно можеш потражити будуће запослење.
– ГДЕ ДА СЕ ПРИЈАВИШ? – Више информација о пројекту, као и пријава за радионице су на званичном сајту пројекта www.coca-colapodrskamladima.com
– Напомена: Онлајн пријављивање за радионице су обавезне и биће временски ограничене.
– ПРИЈАВИ СЕ И ОСИГУРАЈ СВОЈЕ МЕСТО ШТО ПРЕ, ЈЕР
БРОЈ МЕСТА ЈЕ ОГРАНИЧЕН.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/prijavite-se-za-drugi-ciklus-edukativnih-radionica-podrske-mladima/