ПРИПРЕМНА УТАКМИЦА ШУМАДИЈА-КАРАЂОРЂЕ 1:1

Азања – Судија: Слађан Пекић ( Азања ). Стрелци: Станимировић у 46 за Шумадију, а Нешковић у 89.минуту за Карађорђе. Шумадија: Панчић, Николић, Павловић, Јањић, Вујчић, Матејић, Арсенијевић,
Станимировић, Ћосић, Јелић. Играли су још: Машић, Симић, Поповић, Павлићевић, Гачић. Карађорђе: Живановић, Сретеновић, Милић, Миленковић, Пашић, Н.Савић, М.Савић, Пујкић, Митић, Нешковић, Николић. Играли су још: Костић, Станковић, Симић, Ивановић, Радисављевић.

У првом делу сусрета и поред неколико створених прилка на обе стране, голмани су били на високом свом задатку и мреже су остале нетакнуте. Само што је кренуо наставак, домаћин је изве корнер са десне стране, лопта је пала на петерац, најбоље се снашао Станимировић и послао је у мрежу Живановића. Азањци су у 67.минуту могли да повећају предност, удраца са беле тачке није искористио Матејић. Његову намеру је прочитао Живановић и парадам у десну страну спречио да лопта затресе мрежу. У самом финишу гости су савладали Панчића, после корнера са десне стране Нешковић главом шаље лопту у мрежу Шумадије.

Н. Павловић

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/pripremna-utakmica-sumadija-karadjordje-11/