ПРОЈЕКЦИЈОМ ФИЛМА И ФОТОГРАФИЈА ЗАВРШАВАЈУ СЕ АКТИВНОСТИ ПРОГРАМА МЛАДИ СУ ЗАКОН

Пројекцијом кратког играног филма и приказивањем еко-фотоса, у уторак, 31. октобра, у 12 часова, у фоајеу Културног центра обавиће се завршна активност програма МЛАДИ СУ ЗАКОН.

Том приликом биће пројектован играни мини-филм на тему екологије који су направили чланови омладинске групе „Зелени амбасадори“. Такође, биће постављена изложба фотографија, са истом тематиком – а то је изузетно угрожен природни амбијент, и локални и глобални. Сви најважнији делови пројекта „Бирам природу“ тиме ће бити спроведени према плану активности који је начињен још у јуну месецу.

Пројекат „Бирам природу“ изводи омладинска група „Зелени амбасадори“, у оквиру програма МЛАДИ СУ ЗАКОН, који финансира Министарство омладине и спорта, спроводи Омладина Јазаса Пожаревац. Партнер је такође, кроз разне видове конкретне и стратешке подршке, Канцеларија за младе Смед. Паланка, као локална испостава Министарства омладине.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/projekcijom-filma-i-fotografija-zavrsavaju-se-aktivnosti-programa-mladi-su-zakon/