ПРВО МЕСТО ЗА ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ НА ФЕСТИВАЛУ У КРЊЕВУ

Ученици ОШ „Олга Милошевић“освојили су 1. место на петом фестивалу „Волим што сам дете“ у Крњеву и својој школи донели још један пехар.

Ученици су освојили бронзане медаље за литерарне саставе: Теодора Радојичић 8/2 за поезију, а Ирена Пауновић 8/1 за прозу. Златним медаљама су се окитили и учесници у играма без граница: Маја Вићентијевић 8/1, Вељко Кремић 8/1, Вељко Ђорђевић 7/1, Анђела Илић 6/1 и Огњен Максимовић 8/3. Иако нису освојили медаље, својим учешћем освајању пехара допринели су и ученици: Лидија Аранђеловић 6/2 (ликовна радионица), Мијана Аџић7/1  (ликовна радионица), Нина Мировић 5/3 (музички тобоган), Александар исаиловић 7/2 (музички тобоган) и Теодора Чаировић 8/1 (музички тобоган).

Ове године  на фестивалу је учествовало 11 основних школа. Ученици су се такмичили у неколико категорија: литерарној, ликовној, плесом до снова, музичком тобогану и играма без граница. Комисија је бодовала све школе оценама од 1 до 11. Школа која има највише бодова је победник фестивала и добија пехар. Сумирањем резултата ученици ОШ „Олга Милошевић“освојили су 1. место на петом фестивалу „Волим што сам дете“ у Крњеву и својој школи донели други пехар са овог фестивала.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/prvo-mesto-za-os-olga-milosevic-na-festivalu-u-krnjevu/