РАДНИЦИ ГОШЕ ФШВ ПРЕКИДАЈУ ШТРАЈК ОД СУТРА НА РАДНИМ ЗАДАЦИМА

Како нам је потврдио председник Штрајкачког одбора Милан Вујчић, након шест месеци, постигнут је договор са руководством фабрике и они од сутра прекидају штрајк и почињу да раде.

Како нам је потврдио Вујчић радницима је испуњен први услов да добију по 30.000 динара, за седам дан би требало да добију још по 30.000 динара и трећи трансфер од 30.000 динара треба очекивати за двадесет дана. За намиривање старих дуговања биће искоришћена средства која ће се добити продајом постоља и вагона, у чему ће им помоћ пружити министар одбране Вулин.

Овом приликом Вујчић се захвалио и председнику Александру Вучићу, Влади Србије, министрима као и локалној самоуправи, председнику општине Топлици Пинторовићу и заменику председника СО Драгану Минићу који су помагали да се ова ситуација реши у позитивном правцу по раднике.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/radnici-gose-fsv-prekidaju-strajk-od-sutra-na-radnim-zadacima/

2 comments

    • Sss on 15/09/2017 at 08:54

    Još jednom se dokazalo da para vrti gde burgija neće! Sve loše nam se dešava jer smo najgori narod na svetu!

    • Азањац on 14/09/2017 at 14:07

    Када су добили по 60 000 исто су га хвалили и захваљивали,а онда, нешто касније, пљували све редом, од министра до председника и „дружили“ се са опозицијом , е сад идемо поново ред захвала. Доста је само једна уплата да се неко пљује или воли.Страшно.У осталом, шта је чекано годинама, без пара,а онда помагај Вучићу,иако је приватна фирма.

Komentari su onemogućeni.