РАСПИСАНИ ЈАВНИ ПОЗИВИ НАЦИОНАЛНЕ СЛУЖБЕ ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ

Национална служба за запошљавање расписала је јавне позиве и конкурсе, у циљу реализације програма и мера активне политике запошљавања предвиђених Програмом рада за 2018. годину.

Акционим планом запошљавања за 2018. годину, који је усвојила Влада Србије, предвиђено је да за активне мере запошљавања ове године буде издвојено 3,65 милијарди динара из средстава Националне службе, као и додатних 550 милиона динара за особе са инвалидитетом.

Сви јавни позиви и конкурси су отворени до 30. новембра, осим Јавног конкурса за организовање спровођења јавних радова на којима се ангажују незапослена лица и Јавног конкурса за организовање спровођења јавних радова на којима се ангажују незапослене особе са инвалидитетом, који су отворени до 2. априла, као и Јавног позива незапосленима за доделу субвенције за самозапошљавање и Јавног позива незапосленима ромске националности за доделу субвенције за самозапошљавање, који су отворени до 16. априла.

Јавни позиви и конкурси Националне службе за запошљавање објављени су у данашњем броју публикације „Послови“, број 764/765 и на сајту Националне службе за запошљавање www.нсз.гов.рс

Информације о јавним позивима и конкурсима сва заинтересована лица могу добити и у свакој организационој јединици Националне службе за запошљавање или путем Позивног центра Националне службе за запошљавање, позивом на број 0800/300-301 (бесплатан позив из фиксне телефоније).

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/raspisani-javni-pozivi-nacionalne-sluzbe-za-zaposljavanje/