РАСТЕ БРОЈ ЗАРАЖЕНИХ У ПОДУНАВСКОМ ОКРУГУ: СМЕДЕРЕВО 14, ПАЛАНКА 13 И ПЛАНА 4

У Подунавском округу забележен је 31 нови случај вируса корона, док је у Браничевском округу број заражених већи за 15, саопштила је данас директорка Завода за јавно здравље Пожаревац Ана Јовановић.

Када је у питању Подунавски округ, у Великој Плани регистровано је још четири нова случаја, Смедереву 14 и Смедеревској Паланци 13.

У Смедереву је од почетка епидемије забележено 396 случаја позитивна на вирус корона, у Смедеревској Паланци 284, а у Великој Плани 119.

У Браничевском округу, у Пожаревцу је регистровано највише нових случајева позитивних на вирус корона и то 12, па је сада укупан број заражених од почетка епидемије у том граду 223.

Када је у питању тај округ, нови случајеви забележени су и у општини Кучево и то три, па је сада у тој општини регистровано укупно пет случајева позитивних на вирус корона.

Од почетка епидемије, у осталим општинама Браничевског округа, до сада је у Великом Градишту укупно регистровано 15 позитивних на вирус корона, Голупцу четири, Жабарима осам, Жагубици четири, Малом Црнићу пет и Петровцу 48.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/raste-broj-zarazenih-u-podunavskom-okrugu-smederevo-14-palanka-13-i-plana-4/