РЕБАЛАНС БУЏЕТА ОПШТИНЕ ПАЛАНКА 2. ДЕЦЕМБРА

vukovicПредседник Скупштине општине Смедеревска Паланка Владан Вуковић је најавио да ће се 5. седница СО Паланка највероватније одржати 2. децембра, а једна од најбитнијих тачака која ће се наћи на Дневном реду је свакако ребаланс буџета.

Скупштинском заседању ће претходити седница Општинског већа на којој ће бити дефинисан и целокупни Дневни ред а сигурно је да ће се поред ребаланса буџета на дневном реду наћи и усаглашавање аката јавних предузећа са новим законом о јавним предузећима. оно што је такође извесно јесте да ће се над ЈП ГФК Јасеница 1911 спровести поступак ликвидације.

 Вуковић је такође, због разних шпекулација које се износе на рачун приватног обезбеђења које је ангажовано у Скупштини, истакао да је цена ангажовања овог обезбеђења много мања од пола милиона колико се помиње у разним причама које круже. Наиме, цена ангажовања се плаћа по сату 420 динара по једном човеку. Значи уколико се шест људи ангажује по пет часова, колико просечно траје једно заседање, та цифра износи око двадесетак хиљада, што није превелика цена за ажурнији рад локалног парламента.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/rebalans-budzeta-opstine-palanka-2-decembra/

5 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • dolazi zima on 24/11/2016 at 23:01

  ako vam za vasu kucu treba obezbedjenje plus pored je policijska stanica vi treba da idete odatle jer vi ste da se ne izrazim narodnim recnikom sta…a ovi predxodni sto prave probleme pozovete policiju novcano kaznite itd a ne ovo ovako da moramo mi da placamo jos i vas da cuvaju sramota…a javna preduzeca koja su????ja stvarno neznam mislio sam da ix nema vise smece odnose privatnici ostalo vidjam isto privatnike da rade a ugasiti fudbalski klub bez obzira na sta se muljalo ko je muljao u zatvor ali stadion klub itd to je van pameti…pricao sam i za one predxodne kazem i vama prvo kad uradite 50m oko opstine operete one prozore zamenite svetla spolja pokosite koprive sto vam rastu na krovu objekta imacete moj glas i poverenje za ceo grad nesposobni majmuni i jedni i drugi i sadasnji i bivsi

  • Marija on 23/11/2016 at 15:37

  Glasala sam za Vas, ali me je sada sramota , kako kazete vi teska je situacija u gradu, a vi placate obezbedjenje privatno.Ne razumem od koga treba da Vas stite, pa niste vi svi premineri i predsednici republika. Izabrali ste sekretara skupstine politicki, mislim da tu nije mesto tom decku. Sve u svemu sce je mnogo gore i sve je mnogo crno od kada ste preuzeli opstinu. Danas sam bila u opstini , gde god sam pokucala za pitanje niko nista ne zna.

  • SAMO JAKO on 23/11/2016 at 14:43

  PO KOJOJ JAVNOJ NABAVCI SE PLACAJU BATINASI OD NARODNIH PARA SRAMOTA.

  • Selisnik Ivan on 23/11/2016 at 11:38

  Ребаланс за ребалансом и тако у круг ко кад пацов јури свој реп.Суштина ребаланса је да се испланира реалан буџет,не да се агонија продубљује.Како видим ГФК“Јасеница“гасите,али би било добро кад сте кренули резањем расхода,кренути и по осталим ЈП и установама. Само у См.Паланци предузећа као што су „Паркинг,Грбоље“послују са мањком или у минусу што је тотални дебилизам.Или се краде или је руководство тотално неспособно,треће нема.Дакле,крените одлучно да режете расходе а шминкерај избегавајте.Кад пацијент који има тумор који метастазира и убија органзам полагано,он се не лећи народским лековима,већ цитостатицима и зрачењем.Куда ово води и шта Ви размишљате и куда водите овај град и народ,видећемо.У Србији је нормално и да “ ДРЖАВНА ЛУТРИЈА“послује у минусу,што је јединствен случај у свету.

   • Cirkus on 24/11/2016 at 15:09

   Uopšte mi nije jasno kako će se izvaditi iz ove nasleđene dubioze ali eto pokušavaju nešto. Bar rade nešto, valjda će uspeti, kad, to će mo videti. Još kad im retro snage Palanke ne bi odmagale, e…

Komentari su onemogućeni.