РХМЗ: НАРАНЏАСТИ МЕТЕОАЛАРМ ЗА ЦЕЛУ СРБИЈУ

Републички хидрометеоролошки завод Србије упозорава на могуће јаке пљускове са грмљавином и градом и у целој нашој земљи.

Током поподнева у већем делу Србије местимично киша, пљускови и грмљавина са тенденцијом постепеног интезивирања, па се локално очекује велика количина падавина и појава града.

Данас променљиво облачно и нестабилно са пљусковима, грмљавином, локалном појавом града и количином падавина већом од 20 mm за кратак временски период.

И сутра ће се задржати променљиво и нестабилно, местимично с пљусковима, грмљавином и количином падавина већом од 20 mm за кратак временски период, углавном у централним, источним и југоисточним крајевима земље.

На Млави, Пеку, Јасеници, Кубршници, Белици, Лепеници, Лугомиру и Ресави водостаји ће током 25./26. Јула бити у умереном и већем порасту са могућношћу достизанја упозоравајућих нивоа. На бујичним водотоцима ових сливова могућа су локална изливања.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/rhmz-narandzasti-meteoalarm-za-celu-srbiju/

1 comment

    • Mirko on 25/07/2020 at 15:49

    Daj bre objavite nesto za komarce! Pojedose nas,ovo nije humano vise. Vidim da iz transfuzije krvi,apeluju da ponestaje krv svih grupa. Za sve su komarci krivi!!!

Komentari su onemogućeni.