РОДА ПОКЛАЊА 2000 ЛОПТИ ШКОЛАМА-ПАЛАНЧАНИ ГЛАСАЈТЕ ЗА СВОЈУ ШКОЛУ

Трговинска компанија Рода, као дугогодишњи спонзор српске кошарке, поново је покренула акцију „2.000 лопти за будуће асове“, у којој ће основним и средњим школама са највише гласова поклонити ; лопте за кошарку.
Акција ће трајати до 13. октобра, а гласање ће бити на интернет страници www.рода.рс/2000лопти.

„Рода годинама уназад подржава развој српске кошарке, нарочито када су у питању млађе категорије. Зато смо још једном одлучили да организујемо акцију у којој ћемо деци, у школама широм Србије, омогућити да кошарку играју од малих ногу“, рекла је Наташа Павловић, директорка маркетинга компаније Мерцатор-С, у чијем саставу се налазе и Рода маркети.

Акцију је подржао Kошаркашки савез Србије.

„Ово је добар пример како компаније могу да се укључе и дају подршку развоју кошарке. Рода већ дужи низ година подржава нашу репрезентацију, јуниорску лигу Србије, 3×3 првенство у баскету, а ево сада је још једном показала да не заборавља ни наше најмлађе“, изјавио је генерални секретар Kошаркашког савеза Србије Дејан Томашевић.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/roda-poklanja-2000-lopti-skolama-palancani-glasajte-za-svoju-skolu/