РОДОЉУБ СТАНИМИРОВИЋ, ЗАМЕНИК ПРЕДСЕДНИКА СО СМЕД. ПАЛАНКА ПОСЕТИО „ДЕЧИЈЕ СЕЛО“ У СРЕМСКОЈ КАМЕНИЦИ

Родољуб Станимировић, заменик председника СО Смедеревска Паланка је данас посетио Дечије село у Сремској Каменици. У делегацији, која је посетила Дечије село били су још и новинар Драгољуб Јанојлић и учитељ Милан Тодоровић. Поводом посете Станимировић је рекао:

„Данас сам имао посебну част и задовољство да будем гост Дечијег села др Милорад Павловић у Сремској Kаменици. Добродошлицу ми је пожелео директор ове установе социјалне заштите Мирко Јанкелић са својом сарадницом генералним секретаром Даном Радуловић.
Имао сам прилику да посетим једну од кућа у којој су смештена деца лишена родитељског старања. Импресиониран сам оним што сам видео посебно када сам чуо да Држава Србија издашно помаже Дечије село.У сусрету са васпитачима и другим радницима ове установе одушевљен сам њиховим односом према тој деци, као и љубављу којим их засипају 24 сата непрекидно.Све се то јасно чита на лицима те деце.Kроз ову установу прошло је много деце од којих су многа стекла високо образовање и сада су истакнути економисти, правници, лекари … Оно што треба истаћи је да су многи од њих данас добри домаћини и пожртвовани родитељи!“

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/rodoljub-stanimirovic-zamenik-predsednika-so-smed-palanka-posetio-decije-selo-u-sremskoj-kamenici/

2 comments

  1. Majko mila ,,ovaj polupismeni..Setih se pocetka korone i svega,kad kaze akter ovog clanka:“Postavljeni su punktovi za „DEZINFEKOVANJE“..Kakav li ce utisak ovi ljudi u Sremskoj Kamenici steci o Palanci,kad je ovakav primerak predstavnik ..O maj gad…:):):)

    • boki on 29/01/2021 at 18:42

    Ko je ovaj debeli Rođa!

Komentari su onemogućeni.