САЈАМ ЛОКАЛНИХ ПРОИЗВОДА-УКУСИ РЕГИОНА БРАНИЧЕВО ПОДУНАВЉЕ

Током викенда 19. и 20. јула (петак и субота), на Сребрном језеру (плато код Ресторана Сидро) биће организован Сајам локалних производа са циљем да се туристима и посетиоцима Великог Градишта, представи палета производа газдинстава из региона Браничево-Подунавље.
Посетиоци Сајма ће током ова два дана у периоду од 10.00 до 20.00 часова, моћи да упознају и дегустирају различите врсте аутентичних, традиционалних, али и иновативних производа попут сирева, слатких и киселих зимница, меда, вина, ракија и ликера, а биће изложени и производи попут природне козметике на бази пчелињих производа, козијег млека, лековитог биља и слично. Такође, биће могућа и куповина поменутих производа као најбољих сувенира нашег краја.
Сајам организује Регионална развојна агенција “Браничево-Подунавље” уз подршку Општине Велико Градиште и Хотелског предузећа Силвер Лаке Ресорт, а у оквиру регионалног пројекта “Укуси Региона – Промовисање пољопривредно-прехрамбених производа са додатом вредношћу за унапређење економских капацитета породичних газдинстава” који се реализује уз подршку Програма Уједињених нација за развој (УНДП) и Руске Федерације.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/sajam-lokalnih-proizvoda-ukusi-regiona-branicevo-podunavlje/