САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ У ЧЕТВРТАК ОД 10 ЧАСОВА

Смедеревска филијала НСЗ у Великој Плани у четвртак од 10 часова организује сајам запошљавања, за који је пријављено двадесетак послодавца, који ће понудити више од 130 радних места.

Највише нових радника траже ПТП ДИС из Kрњева и „Борбени системи“ д.о.о. из Београда (свако око 20), који у Плани имају фабрику у оквиру војно-индустријској комплекса. ДИС-у је потребно по десет магационера и возача Ц и Е категорија, док „Борбени системи“ траже пет дипломираних машинских инжењера, седам бравара и 8 заваривача.

Разна су тражена занимањима код осталих послодаваца, од НK радника, кувара, конобара, продаваца, преко техничара и комерцијалиста, до дипломираних психолога и педагога.

.Незапослени ће на Сајму бити у прилици да  контактирају са послодавцима и предају им своју радну биографију (ЦВ). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним програмима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапослени добити и помоћ у писању своје радне биографије.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/sajam-zaposljavanja-u-velikoj-plani-u-cetvrtak-od-10-casova/