САНАЦИЈА ПУТНЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ ПАЛАНЦИ

Упркос што је грађевинска сезона завршена машине и путари у Паланци раде пуном паром. Пролећно време у децембру је омогућило да се сезона продужи и асфалтне базе још увек раде тако да ће последње дане старе године  неке улице у Паланци дочекати у новом руху.

Тренутно се ради крпљење рупа на Колонији и у исто време се гребе асфалт у Шулејићов улици од раскрнице са Вука Караџића до раскрнице са Радом Шишковић, а потом ће се и у горњем делу Шулејићеве, од Мерака санирати десна коловозна трака која је највише пропала.

Након тога планира се санација пута за Малу Плану тј. Златиборске улице и то ће такође бити парцијално урађено, неки делови ће се потпуно обновити а негде ће се закрпити ударне рупе.

Како нам је потврдио председник Привременог органа Никола Вучен, акценат ће и следеће године бити на обнови и санацији путева у паланачкој општини, који су у изузетно лошем стању.

Радове изводи ПЗП Пожаревац а руководилац радова Златко Миловановић нам је рекао да би планирани радови, уколико временски услови дозволе, требали да буду завршени до Божића.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/sanacija-putne-infrastrukture-palanci/