дец 27 2016

САОПШТЕЊЕ ПОВЕРЕНИШТВА ТРЕЋЕ СРБИЈЕ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

Странка Трећа Србија је прерасла у озбиљан политички покрет под називом…НАРОДНИ СЛОБОДАРСKИ ПОKРЕТ !!!
Поздрављамо одлуку врха странке о промени назива и сматрамо да ће странка својим ангажовањем и надаље претстављати релевантан политички фактор на нашим просторима!
Kористимо ову прилику да се, после избора и протеклих 7 месеци још једном захвалимо свим члановима, симпатизерима који су гласали, као и свим грађанима Општине Смед. Паланка, поруком, да ћемо наставити ангажовање у циљу реализације програма који се базира на остварењу људских вредности, борби против корупције, криминала, побољшање комуналних, образовних, здравствених и других услова живота грађана, враћања седишта суда и тужиластва граду.
Погрешан је став и назив патуљасте странке. То је доказала Трећа Србија, јер је много важније од броја, да у свом саставу има поштене, радне, образоване, искусне младе и рада вољне људе, који неће свој лични интерес стављати испред интереса грађана и друштвене заједнице.
И коначно, најављујемо после новогодишњих празника озбиљан скуп свих чланова и симпатизера, ради договора и организовања нових активности!
Са великим поштовањем и жељама за добро здравље вашим породицама, СРЕЋНИ НОВОГОДИШЊИ И БОЖИЋНИ ПРАЗНИЦИ.

ЈЕДИНСТВЕНО ПОВЕРЕНИШТВО ТРЕЋЕ СРБИЈЕ- НАРОДНИ СЛОБОДАРСKИ ПОKРЕТ.
ЗОРАН СТОЈKОВАЦ

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/saopstenje-poverenistva-trece-srbije-u-smederevskoj-palanci/

• Др on 27/12/2016 at 17:52

Зоран Стоковац за начелника општинске управе.Сменити Драгана Милића (20 година је већ на тој функцији).

• Lale on 27/12/2016 at 17:00

Vi kada biste samostalno izasli na izbore u republici imali biste manje glasova od Vlade omladinca u Palanci.Toliko o ozbilnoj stranci.