САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС СМЕД ПАЛАНКА

У нашу редакцију стигло је саопштење за јавност ОО Српске напредне странке у Смедеревској Паланци. Саопштење преносимо у целости:

„Обавештавамо читаву јавност да смо ми одборници Српске напредне странке у Скупштини општине Смедеревска Паланка одлучили да од данас боравимо у згради Скупштине општине Смедеревска Паланка и на тај начин заштитимо ову највишу инстанцу демократије у Смедеревској Паланци у коју смо ушли вољом грађана на изборима. Наша обавеза је да не дозволимо да се понови сценарио који се десио испред Скупштине града Београда када су представници СЗС-а применом насиља покушали да уђу у ову институцију.

Смедеревска Паланка је општина која је била девастирана, задужена за више од три годишња буџета од стране истих оних који данас шетају, праве нереде, тероришу народ, вређају и чупају саобраћајне знакове.То је оно што више нећемо дозволити.

Нећемо да дозволимо да грађани Смедеревске Паланке остану без воде, без уличне расвете, разрованих улица, тротоара, у дуговима до гуше, а пре свега без достојанства на које има право сваки грађанин Смедеревске Паланке а и Републике Србије.То су јасно до знања ставили и грађани Смедеревске Паланке у марту месецу прошле године, када је Српска напредна странка са готово 75 процената гласова остварила историјску победу на локалним изборима.

Позивамо надлежне органе да раде свој посао, да санкционишу и казне све оне који прогагирају и спроводе насиље што су радили у протеклим данима и недељама под окриљем заставе Савеза за Србију.

Ми као одборници које су грађани општине Смедеревска Паланка изабрали огромном већином гласова желимо на миран и цивилизован начин да заштитимо пре свега интересе грађана општине Смедеревска Паланка, као и институције, од фашиста и лопова, који насилно покушавају да их преузму и да на тај недемократски и вандалски начин прекроје изборну вољу грађана“.

ОО СНС
СМЕДЕРЕВСKА ПАЛАНKА

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/saopstenje-za-javnost-oo-sns-smed-palanka/

Preskočiti na obrazac za komentare