СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА СЕ ПРЕДСТАВЉА У „ШАРЕНИЦИ“ НА РТС-у У 23. НОВЕМБРА

На програму РТС-а у емисији „Шареница“  у суботу 23. новембра са почетком у 9.00 часова, биће представљена општина Смедеревска Паланка. Шареница је емисија колажног типа која се емитује суботом и недељом на РТС 1 од 9 до 11 сати а водитељи су Ана Бабић и Слободан Шаренац.

Поводом представљања наше општине, Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка је написао на свом ФБ профилу:

Поштовани суграђани,

Смедеревска Паланка је у предходним деценијама, а поготово у периоду до 2016 године била синоним за најзадуженију општину у Србији. Без воде, уличне расвете ,инвестиција , путева. Kако смо у медијима били препознати као такви, идеја ми је да се на сваком месту и у свако време представљамо оним шта смо урадили, а урадили смо много. Уз помоћ Државе и Владе вратили смо се у живот.

Морамо сви заједно да мењамо слику наше Паланке и да кроз богату историју и традицију нашег краја, културне и природне потенцијале које имамо препоручимо свима да је Смедервска Паланка град који обавезно треба посетити.

Ми смо данас послали јасну поруку у емисији „Шареница“ на РТС – у , били смо сви као један а све у циљу да наша варош на Јасеници поново заблиста оним сјајем који је био препознатљив. Гледајте нас сутра ујутру на РТС- 1 са почетком у 09:00 х.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/smederevska-palanka-se-predstvlja-u-sarenici-na-rts-u-u-23-novembra/