СНИМАК ДЕЧИЈЕ ПРЕДСТАВЕ „ПОРОДИЦА КРЕМЕНКО“ ПРИЈЕПОЉЕ (ВИДЕО)

vragolaste-kremenkoПоследња представа у такмичарском делу 10. Враголастих позориштарија је била  „ПОРОДИЦА КРЕМЕНКО“ из Пријепоља, рађена по тексту Лазара Дубовца а у режији Амара Мешића, младог пријепољског глумца.

Ово је прича о одрастању, првом пољупцу и првој љубави, али и прича о томе како се читавог живота треба трудити и изнова освајати срце драге особе.

Свануо је нови дан у Каменграду. Фред Кременко ужива у миру и тишини, Вилма ради јутарњу гимнастику, њихова ћеркица Камичак се пакује јер путује код баке Ковиљке код које ће провести летњи распуст. Било би ово једно обично недељно преподне да њихов комшија Бам-бам није по први пут осетио лептириће у стомаку. У кога се он заљубио? Да ли ће поверовати у чика Фредову причу о пчелицама и цветићима? Ко су Бисерка и Серенадица? Шта је „цмок-цмок“ плес? На које начине можемо да освојимо симпатијино срце? Драге маме и тате, да ли можете да будете романтични и након двадесет, тридесет година брака? Све ово можете открити у најновијој авантури породице Кременко: љубавним јадима малог Бам-бама.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/snimak-decije-predstave-porodica-kremenko-prijepolje-video/