СПИСАК ОДБОРНИКА ЗА САЗИВ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

Општинска изборна комисија је вечерас објавила и прелимирну листу са бројем мандата које су странке освојиле на изборима у Паланци. Уколико не буде приговора, очекује се и потврда резултата за 48 сати.

 1. „Александар Вучић – зато што волимо Смедеревску Паланку“ 37 одборника

 2. „Паланка у срцу – др Никола Грујић – Радослав Милојичић – Kена“  5 одборника.

3. „Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије – Драган Марковић Палма – Јединствена Србија“ 4 одборника.

4. „Народна странка – Вук Јеремић“  3 одборника.

Имена одборника који ће сачињавати паланачки локални парламенет изгледају овако:

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/spisak-odbornika-za-saziv-skupstine-opstine-smederevska-palanka/

6 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Комично on 28/03/2018 at 01:32

  Ступић, студент, Никосавић, вечити студент… А најсмешније од свега, Бурза који је брутално пљувао напредњаке, сад на њиховој листи. И кад је Бурза постао економиста? Где је завршио школу??? Он није бивша власт? Није Кенин блиски сарадник? Аболиран? И јесте ли ухапсили Мачка? Рекли сте у кампањи да је млатио Водичане а и да имате доказе за мућке…па? Обмана?

  • Lale on 27/03/2018 at 17:40

  Burzdovan ekonomista a Kenjavko diplomirani ekonomista?Da pokazu diplome.Bojan Nikosavic rodjen 1982 apsolvent ekonomije?Alo momak imas 36 godina i ti si apsolvent?Ti si propali student i nemoj da se brukas bolje da si napisao poljoprivrednik.Ovo vazi i za Milicu Cvetkovic,sa 35godina si isto propali student.

 1. Пуковник у пензији! одузети му је или дати минималну изгубио све ратове а вероватно је још титоиста (изајник српства). А за распоред по партијама-листама све је уреду по проценту писмености колико народ чита књиге или гледа пинк , хепи , ртс или чита информер…. Можда је требало и трагичније. Сада чекамо испуњење обећања! Сређивање улица, путева поготово Азања-Кусадак , и остао.

  • Sale on 27/03/2018 at 10:13

  Ima ovde kvalitetnih studenata, a i apsolvenata, a i diplomiranih ekonomista. Koja je razlika izmedju zanimanja penzioner i pukovnik u penziji? Valjda je i pekar u penziji penzioner, a i dipl.inz. u penziji je penzioner, pa onda je verovatno i pukovnik u penziji penzioner.

   • dm on 28/03/2018 at 20:41

   Ima i te kakve razlike!!! Pukovnik u penziji (u većini slučajeva) podrazumeva da ima najmanje visoko obrazovanje drugog stepena, i da ima organizacione sposobnosti. Apsolutno se slažem da treba da stoji i dipl. inž. u penziji, lekar u penziji, ekonomista (ili dipl.ek.) u penziji, pravnik ili dipl. pravnik u penziji, kao što treba da stoji i kuvar u penziji, konobar u penziji, metalostrugar u penziji, student u penziji…ne treba se stideti posla koji si obavljao ako nemaš razloga za to.
   Kao u svakoj profesiji ima i ovakvih i onakvih, Kao što mnogi (ne svi) pukovnici i drugi oficiri i podoficiri svoju penziju nisu zaslužili (NE ODNOSI SE na g. Krstića), tako je nisu zaslužili ni mnogi (ne svi) radnici u „Goši“, „Mikulji“ i ostalim propalim firmama koji su radni vek počeli i završili pijani od 7 do 3, kao i mnogi (ne svi) direktori koji su propasti i doprineli.
   Generalizacija je zlo.

  • Азањац on 26/03/2018 at 23:49

  Ово пола листе студенти, од којих неки и успешни вечити студенти, који би требало да прво добију дипломе, а онда да се гурају овде, и пензионери. Такође не схватам како је могуће да Кена буде одборник када је већ народни посланик у Скупштини, а и који враг се гура кад је показао шта зна и како је био успешан у томе.

Komentari su onemogućeni.