СПС И СНС ФОРМИРАЈУ ЗАЈЕДНИЧКИ ШТАБ

Напредњаци и социјалисти требало би до понедељка да утаначе план кампање за председничке изборе и формирају удружене штабове по општинама и окрузима

До почетка следеће недеље биће познато и да ли ће гласање за новог шефа државе ићи у пакету са ванредним изборима за парламент. Премијер Александар Вучић поручио је јуче да ће током викенда обавити још један круг телефонских консултација са партнерима, пре него што донесе одлуку. Засада је реалнија опција да избора за нови скупштински сазив не буде.

У међувремену базама СНС и СПС из централа ове две странке послате су јасне директиве да забораве на локалне чарке и успоставе блиску сарадњу.

Дачић је задужио десетак функционера из врха странке да сиђу у базу, посебно у средине где су последњих месеци подигнуте страсти између напредњака и социјалиста, и да анимирају и чланство и грађане да на изборима подрже заједничког кандидата за шефа државе Александра Вучића.

За то су задужени Славица Ђукић Дејановић, Александар Антић, Жарко Обрадовић, Душан Бајатовић, Бранко Ружић, Дејан Раденковић, шеф Извршног одбора Ђорђе Чабаркапа… Њихов циљ је да гласови социјалиста у највећој мери оду Вучићу, уместо да се прелију другим кандидатима.

Зоран Антић, шеф СПС у Врању где већ дуже тиња рат са СНС, каже нам да су они врло дисциплиновано чланство, које поштује одлуке врха партије.

(Новости)

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/sps-i-sns-formiraju-zajednicki-stab/