СТАРТОВАЛА 18. СЕЗОНА МИНИ-МАКСИ ЛИГЕ У СЦ КОЛОНИЈА

У недељу 19.новембра,  почела је 18 сезона Мини Макси лиге, слави се пунолество. Тим поводом питали смо Ивана Тасића, директора лиге, како су се припремили за нову сезону.

„Ове године имамо максималан број екипа укупно 32 од 2006 до 2010 годишта.  Излазна генерација је 2005 годиште и за њих имамо укупно 8 екипа што значи укупно 40.

Треба нагласити да је велики успех сакупити оволики број екипа знајући да се Мини Макси лига организује у Великој Плани и Смедереву који су релативно близу самим тим и успех је већи. Није само и то проблем праве се и друге дивље лиге које нису признате од Фудбалског савеза Србије.

Сваке суботе и недеље кроз спортски центар Kолонија 11421 прође преко 500 малишана у разним годиштима.  Штета што наши суграђани не дођу да виде и погледају ту децу како играју најважнију споредну ствар на свету фудбал.

Ми који све то организујемо трудимо се да поред добрих услова самог центра нашом љубазножћу и гостопримством уважимо све екипе небитно одакле, да ли је село или град, а они нам враћају тиме што кажу да нису били на бољој и лепшој организованој лиги.

Играју се 16 утакмица у току дана од 8.00 часова до 21.00  час и не каснити ни са једном то је стварно велика ствар, а велике заслуге иду нашем сигурно најбољем судији Грујић Дејану.

Позивамо све родитеље да доведу своју децу у недељу и доживе на најбољи начин Мини Макси лигу.
Наравно све похвале и порталу Паланка Данас који прати све наше турнире и успехе“.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/startovala-18-sezona-mini-maksi-lige-u-sc-kolonija/