СТАРТУЈЕ ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ У ПРЕФЕРАНСУ-ЗИМСКА ЛИГА

Отворено првенство Смедеревске Паланке у преферансу – ЗИМСКА ЛИГА, у појединачној конкуренцији, одржаће се од 16. јануара до 13. фебруара 2020. године, у организацији Преферанс клуба ЈАСЕНИЦА.
Право учешћа имају сви заинтересовани играчи, који прихвате обавезу одигравања свих, предвиђених, 5 кола, односно, због оправданог изостанка поступе по Правилнику предметног такмичења.
Игра се у облику лиге, која се састоји од 5 кола (сваког четвртка по једна партија), 300 була, 6 рефеа, са лимитираним временом од 3 сата у складу са правилима преферанс савеза Србије. Игра се четвртком у ресторану „КРАЉ“, са почетком у 17 часова.
Победник је такмичар са највише освојених поена, а награде за прва 3 освојена места су, искључиво, пехари и дипломе. Котизација за учешће није предвиђена, али је после последњег кола леп обичај да учесници својим средствима финансирају скромну закуску (500-600 РСД, али није обавеза).
Пријаву за учешће и ближе информације можете добити од Влајић Небојше, моб 064 135 17 90.
Прво коло се одржава у четвртак, 16. јануара у 17 часова у ресторану КРАЉ. Пожељно је да учесници дођу петнаестак минута раније, или пријаве кашњење, због пријаве, извлачења такмичарских бројева .

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/startuje-otvoreno-prvenstvo-smederevske-palanke-u-preferansu-zimska-liga/