СТРИЦ ПРЕТУКАО БРАТАНЦА КОЈИ ЈЕ ПОКУШАО ДА ОПЉАЧКА ПРОДАВНИЦУ У КУСАТКУ

Малолетни А.Л. (13) из Кусатка је извукао дебљи крај када је покушао да ољачка продавницу свог стрица С.Л. а све на наговор свога оца Ж.Л. преноси дневни листа Ало.

Све то је потврдила за Ало мајка дечака, која је огорчена на свог бившег мужа што је повео сина у пљачку да му чува стражу, иако се дечак противио томе.

Она додаје да је њен син био иза задњег улаза док је отац покушавао да обије продавницу.

– Док се то дешавало, наишао је С. Л., стриц мог сина, и када је схватио шта се дешава, почео је крвнички да ми бије дете. Док је стриц тукао братанца, бивши супруг је побегао и оставо дете на милост и немилост стрица. Kолико је стриц био бруталан говори и чињеница да је зграбио главу мога сина и почео да је удара о буре. Најмање 20 пута је дететовом главом ударио о метално буре, а потом је зграбио дршку од метле, којом га је ударао свуда по телу. У међувремену, док је бежао, мој бивши супруг је свратио до своје мајке и рекао јој да ће му брат убити дете. Замало да моја бивша свекрва, која је одмах дотрчала и покушала да заштити унука, извуче дебљи крај, јер јој се он обратио речима: „Убићу те уколико се умешаш”, а потом је викнуо да оде кући – рекла је несрећна жена у даху.

Према њеним речима, убрзо је стигла и патрола полиције, која је несрећног малишана увела у стричеву кућу.

Извор Ало

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/stric-pretukao-bratanca-koji-je-pokusao-da-opljacka-prodavnicu-u-kusatku/

1 comment

    • Informacija on 09/10/2017 at 01:30

    Previse lazi u ovom tekstu, mali je i ranije ulazio u tu prodavnicu i krao, inace on je zatecen na delu kako krade a ne van. Ova majka previse laze.

Komentari su onemogućeni.